Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΚΙΟΛΑ
Τη Γκιόλα που βρίσκεται 4 χλμ έξω απο την περιοχή Αστρις. Η Γκιόλα είναι μια μαγευτική φυσική πισίνα, που σχηματίστηκε μέσα στα βράχια δίπλα από την ακροθαλλασιά.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
Το αρχαιολογικά Μουσεία στον Λιμένα, στα Λιμενάρια και στην Καλλιράχη αποτελούν τον καθρέφτη του πολιτισμού και της ιστορίας της περιοχής.
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ
Το Αρχαίο Θέατρο στο Λιμένα που χτίστηκε στις αρχές του 3ου π.Χ. αιώνα με σκηνή που είχε μαρμάρινη πρόσοψη, ενώ το προσκήνιο αφιερώθηκε στο θεό Διόνυσο.
ΘΑΣΙΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ
Στον Λιμένα, σε αίθουσα του Καλογερικού έχει πρόσφατα διαμορφωθεί απομίμηση παραδοσιακού θασίτικου σπιτιού, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την καθημερινότητα και τις συνήθεις των κατοίκων του νησιού τα περασμένα χρόνια.
ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
• Το μουσείο ελαιολάδου που βρίσκεται 500 μέτρα απότην διαστάυραση της Σκάλα Πρίνου και συνδέει την παραγωγική διαδικασία με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας. Η έκθεση περιλαμβάνει χώρο αναπαράστασης των μεθόδων παραγωγής, χώρο έκθεσης & φωτογραφίας, χώρο έκθεσης ποικιλιών ελιάς, χώρο προβολών και ενημέρωσης και χώρο έκθεσης προϊόντων ελιάς.
ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΥΓΝΩΤΗΣ ΒΑΓΗΣ
Το μουσείο Πολύγνωτος Βαγής βρίσκεται στην Ποταμιά που είναι και η γενέτειρα του γλύπτη. Στεγάζεται σε πετρόκτιστο κτήριο του περασμένου αιώνα, όπου στεγαζόταν το παλιό Δημοτικό Σχολείο της Ποταμιάς, που μετατράπηκε σε εικαστική φωλιά για να παρουσιάσει περήφανα, τα έργα του δημιουργού που δώρισε στην πατρίδα του.
ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ
Το Παλατάκι στα Λιμενάρια που αποτελούσε τα γραφεία της γερμανικής εταιρεία που εκμεταλλευόταν τα μεταλλεία των Λιμεναρίων. Χτίστηκε το 1903 και σταμάτησε να κατοικείται το 1963.
Η ΛΙΜΝΗ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΕΣ
Την λίμνη στο χωριο Μαριές Πρόκειται για μία τεχνητή λίμνη όπου γύρω της υπάρχει πυκνή βλάστηση με πεύκα. Στην περιοχή υπάρχουν κιόσκια και παγκάκια όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ
Το λαογραφικό μουσείο στο κέντρο του Θεολόγου, παλιάς πρωτεύουσας του νησιού, στο χωριό όπου το 15Αυγουστο έχουμε την αναπαράσταση του Θασίτικου γάμου, που αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό δρώμενο για ολόκληρο το νησί. Το μουσείο στεγάζεται στο καλοδιατηρημένο αρχοντικό Χατζηγιώργη και είναι θεματικά χωρισμένο σε δύο ορόφους.
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που είναι χτισμένο σε γκρεμό πάνω από τη θάλασσα με θέα το Αιγαίο και το Άγιο Όρος.

Από

ανά μέρα

ελαφρές νεφώσεις   26 Co   

Τηλέφωνο:+30 25930 58450

Ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected]

Βρείτε μας

Facebook

Messenger

Αφιξη

Αναχώρηση

Νύχτες

Επιλέξτε ένα δωμάτιο

Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό

Τρίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό

Τετράκλινο Δωμάτιο με Πρωινό

Notos Deluxe Σουίτα μέχρι 3 άτομα με Πρωινό

Notos Deluxe Σουίτα μέχρι 4 άτομα με Πρωινό

Astir Notos Σουίτα μέχρι 5 άτομα με Πρωινό

Ατομα 2
Επίσημη ιστοσελίδα
booking.com € 200

Λόγοι για τους οποίους κάνετε απευθείας κράτηση

Powered by