Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η πολιτική μας για το COVID-19
Το Astir Notos Hotel προσαρμόζει τη λειτουργία της λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα και συνεργάζεται με ειδικό γιατρό για άμεση αντιμετώπιση σε περίπτωση κρούσματος. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν αισθάνεται καλά και έχει συμπτώματα του Covid-19 το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με εργαστήριο όπου μπορεί να γίνει rapid test άμεσα.Το κόστος για το τέστ επιβαρύνειι τον Πελάτη.
Προβλέπεται check in & check out ανέπαφα και ηλεκτρονικά, η υποδοχή σε υπαίθριο χώρο, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους. Η προσέλευση του προσωπικού γίνεται σταδιακά με κανονικά ρούχα και αλλάζουν εντός επιχείρησης, και γίνεται θερμομέτρηση όλου του προσωπικού πριν την έναρξη της βάρδιας. Η τροφοδοσία του ξενοδοχείου γίνεται με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας.
Τα κυριότερα μέτρα είναι:

CHECK IN & CHECK OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων. Όλα τα κλειδιά αποστειρώνονται σε ειδικό μηχάνημα με UV-lamp.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Έχουν αφαιρεθεί διακοσμητικά στοιχεία, προβλέπεται καθαρισμός δωματίου και αλλαγή ιματισμού κάθε 2η μέρα υπολογίζοντας 1η μέρα από την επόμενη της άφιξης, εκτός αν ο φιλοξενούμενος επιθυμεί κάθε μέρα που δηλώνεται στην υποδοχή κατά την διάρκεια του check in. Σε κάθε αναχώρηση το δωμάτιο αποστειρώνεται με όζον που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν πλαστικοποιημένα ώστε να αποστειρώνονται.

ΙΜΑΤΙΣΜΌΣ
Όλος ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται στους 60°c και άνω. Ακάθαρτα με καθαρά ξεχωρίζονται και μεταφέρονται στα πλυντήρια σε ξεχωριστές σακούλες συγκεκριμένου χρώματος.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και καλαμάκια προσφέρονται σε ατομικές συσκευασίες.

Πρωινό 7:45 - 10:45

Επιπλέον, κατά την είσοδο είναι υποχρεωτική η απολύμανση των χεριών. Όλα τα μενού είναι σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπό μας και συνδέονται με έναν κωδικό QR, τον οποίο θα βρείτε σε όλο το ξενοδοχείο. Τα τραπέζια στήνονται με ένα σουπλά μίας χρήσης για κάθε επισκέπτη και με κάθε πελάτη αλλάζει το τραπέζι και οι καρέκλες απολυμαίνονται.

ΠΙΣΙΝΕΣ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας και των υδρομασάζ αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.
Το Astir Notos Hotel δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Από

ανά μέρα

αίθριος καιρός   30 Co   

Τηλέφωνο:+30 25930 58450

Ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected]

Βρείτε μας

Facebook

Messenger

Αφιξη

Αναχώρηση

Νύχτες

Επιλέξτε ένα δωμάτιο

Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό

Τρίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό

Τετράκλινο Δωμάτιο με Πρωινό

Notos Deluxe Σουίτα μέχρι 3 άτομα με Πρωινό

Notos Deluxe Σουίτα μέχρι 4 άτομα με Πρωινό

Astir Notos Σουίτα μέχρι 5 άτομα με Πρωινό

Ατομα 2
Επίσημη ιστοσελίδα
booking.com € 200

Λόγοι για τους οποίους κάνετε απευθείας κράτηση

Powered by