Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η πολιτική μας για το COVID-19
Το Astir Notos Hotel προσαρμόζει τη λειτουργία της λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα και συνεργάζεται με ειδικό γιατρό για άμεση αντιμετώπιση σε περίπτωση κρούσματος. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν αισθάνεται καλά και έχει συμπτώματα του Covid-19 το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με εργαστήριο όπου μπορεί να γίνει rapid test άμεσα.
Προβλέπεται check in & check out ανέπαφα και ηλεκτρονικά, η υποδοχή σε υπαίθριο χώρο, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους. Η προέλευση του προσωπικού γίνεται σταδιακά με κανονικά ρούχα και αλλάζουν εντός επιχείρησης, και γίνεται θερμομέτρηση όλου του προσωπικού πριν την έναρξη της βάρδιας. Η τροφοδοσία του ξενοδοχείου γίνεται με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας.
Τα κυριότερα μέτρα είναι:

CHECK IN & CHECK OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων. Όλα τα κλειδιά αποστειρώνονται σε ειδικό μηχάνημα με UV-lamp.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Έχουν αφαιρεθεί διακοσμητικά στοιχεία, προβλέπεται καθαρισμός δωματίου και αλλαγή ιματισμού κάθε 2η μέρα υπολογίζοντας 1η μέρα από την επόμενη της άφιξης, εκτός αν ο φιλοξενούμενος επιθυμεί κάθε μέρα που δηλώνεται στην υποδοχή κατά την διάρκεια του check in. Σε κάθε αναχώρηση το δωμάτιο αποστειρώνεται με όζον που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τα τηλεκοντρόλ τυλίγονται με νέα μεμβράνη. Ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν πλαστικοποιημένα ώστε να αποστειρώνονται.

ΙΜΑΤΙΣΜΌΣ
Όλος ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται στους 60°c και άνω. Ακάθαρτα με καθαρά ξεχωρίζονται και μεταφέρονται στα πλυντήρια σε ξεχωριστές σακούλες συγκεκριμένου χρώματος.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Οι μπουφέδες διατηρούνται γιατί αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος μας και εκτιμώνται πάρα πολύ από τους φιλοξενούμενούς μας. Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας, τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους φιλοξενούμενους.
Έχει τοποθετηθεί plexiglass μπροστά από τον μπουφέ και σερβίρετε από υπαλλήλους μας. Αλάτι πιπέρι, ζάχαρη και καλαμάκια αλλά και συνοδευτικά ποτών προσφέρονται συσκευασμένα σε ατομικές συσκευασίες.
Ισχύουν ωράρια πρωινού και δείπνου εξαιτίας της μείωσης χωρητικότητας των εστιατορίων. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι θα μπαίνουν σε 2 φάσεις που θα δηλώνεται στην υποδοχή κατά την διάρκεια του check in.

Για το πρωϊνό
1) 8:00-10:30
Για το βραδινό
1) 18:30-21:00

Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Όλα τα μενού είναι σε ψηφιακή μορφή και βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας συνδεδεμένα με ένα QR-code που θα το βρείτε παντού αναρτημένο. Τα τραπέζια είναι στρωμένα με σουπλά μιας χρήσης και σε κάθε αλλαγή πελάτη απολυμαίνεται το τραπέζι αλλά και οι καρέκλες. Τα μαχαιροπήρουνα με χαρτοπετσέτα βρίσκονται μέσα σε θήκες μιας χρήσεως και ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους. Οι κουζίνα μας τηρεί τις προδιαγραφές HACCP.

ΠΙΣΙΝΕΣ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας και των υδρομασάζ αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.
Το Astir Notos Hotel δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων.